Συνέδρια –Διασκέψεις – Επαγγελματικές συναντήσεις.

Εάν ψάχνεται το μέρος που θα οργανώσετε το επόμενο συνέδριο, διάσκεψη, επαγγελματική η κοινωνική συνάντηση, πιστεύουμε ότι από τις σελίδες μας αυτές μπορείτε να αντλήσετε ΟΛΕΣ τις πληροφορίες που χρειάζεστε.
Σας προτείνουμε συνεδριακά κέντρα ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα 3 Star Icon αστέρων 4 Star Icon αστέρων 5 Star Icon αστέρων.
Ο κέρσορας επάνω στα εικονίδια σε πρώτη φάση θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε τον αριθμό και τα μεγέθη των συνεδριακών αιθουσών που το συγκεκριμένο ξενοδοχείο διαθέτει.

Για περισσότερες πληροφορίες περιγραφές φωτογραφίες θα πρέπει να κάνετε κλικ στο εικονίδιο του ξενοδοχείου που επιλέγετε. Θα μεταφερθείτε στις σελίδες του www.kavi.gr Η παρουσία του τουριστικού μας γραφείου KAVI CLUB Travel Services in Greece στο διαδίκτυο, μέσω του οποίου η εταιρεία μας ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΠΑ ΒΗΤΑ ΑΕ δραστηριοποιείτε στην τουριστική αγορά της Ελλάδος το τελευταία 40 χρόνια. Έχουμε την δυνατότητα, διαθέτουμε την εμπειρία και μπορούμε να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες σας και των καλεσμένων σας ανεξαρτήτου αριθμού συμμετασχόντων.

Αναζήτηση

Ξενοδοχεία

Διαμερίσματα

Ξενοδοχεία με:

Κατάταξη ανα:

 
 
 
partners

Απαγορεύεται αυστηρώς η ακριβής, μερική, τμηματική, παραφρασμένη ή διασκευασμένη αναπαραγωγή των περιεχομένων ή του σχεδιασμού
αυτής της ιστοσελίδας, με οποιοδήποτε μέσο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοαντιγραφικό ή άλλο, χωρίς τη συγκατάθεση του νόμιμου εκπροσώπου.

Copyright © 1994 - 2024 www.greekhotels.gr (KAVI CLUB S.A. - Ταξιδιωτικές Υπηρεσίες στην Ελλάδα)

Γρήγορη Αναζήτηση
Γράψτε και επιλέξτε το όνομα του Ξενοδοχείου και πιέστε GO.
This is our reference number to operate in Greece from the
Greek National Tourist Organization.