Κορινθία

Ταξιδιωτικές πληροφορίες

Τουριστικές πληροφορίες για την περιοχή Κορινθία στην Πελοπόννησο

 

Αναζήτηση ξενοδοχείων!Ξενοδοχεία, διαμερίσματα, bungalows, βίλλες και motels στην Ελλάδα.

Προορισμός
Επισκέπτες
Check in
Check out

Κορινθία - Πελοπόννησος Ξενοδοχεία και Διαμερίσματα

Κατάλογος Διαμερισμάτων και Ξενοδοχείων όλων των κατηγοριών και αστέρων ανά περιοχή.
Επιλέξτε το κατάλυμα της αρεσκείας σας και επικοινωνήστε κατευθείαν για την κράτηση των δωματίων σας.

  Λίστες Καταλυμάτων σε τουριστικές περιοχές στην Κορινθία
  Ταξιδιωτικές πληροφορίες για την Κορινθία, Πελοπόννησος
korinthia peloponissos hotels and apartments greece

ΕΙΚΟΝΙΚH ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Ταξιδιωτικές πληροφορίες
για την
Κορινθία Πελοπόννησος
korinths hotels and apartments peloponissos greece loutraki hotels and apartments peloponissos greece kiato hotels and apartments peloponissos greece xylokastron hotels and apartments peloponissos greece

Κορινθία - Πόλεις & Χωριά στην Κορινθία, Πελοπόννησος

Πληροφορίες σχετικά με τις Πόλεις & Χωριά στην Κορινθία

Κορινθία - Πόλη Άγιοι Θεόδωροι

Κορινθία - Πόλη Άγιοι Θεόδωροι

Πόλη που βρίσκεται σε απόσταση 65 χλμ. από την Αθήνα, πάνω στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου. Η περιοχή είναι ανεπτυγμένη τουριστικά και βιομηχανικά. Μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα, βιοτεχνίες και τα διυλιστήρια, έχουν βοηθήσει στην οικονομική ανάπτυξη της περιοχής. Έχει περίπου 5100 κατοίκους, οι οποίοι ασχολούνται με τη γεωργία, τον τουρισμό ή εργάζονται στις βιοτεχνίες και βιομηχανίες της περιοχής καθώς και στα διυλιστήρια.

Κορινθία - Άσσος

Κορινθία - Άσσος

Χωριό που βρίσκεται 12 περίπου χλμ. δυτικά της Κορίνθου, σε υψόμετρο 30 περίπου μέτρων. Έχει περίπου 2.000 κατοίκους, οι οποίοι ασχολούνται με τη γεωργία και την κτηνοτροφία. Καλλιεργούνται αμπέλια, οπωροφόρα δένδρα, εσπεριδοειδή, λαχανικά και κτηνοτροφές. Στην περιοχή λειτουργούν πολλές βιοτεχνίες επεξεργασίας και συσκευασίας γεωργικών προϊόντων.

Κορινθία - Κιάτο

Κορινθία - Κιάτο

Το Κιάτο, έδρα του Δήμου Σικυωνίων, διασχίζεται από τους ποταμούς Ελισσώνα και Κύριλλο, αποτελώντας το μεγαλύτερο μέρος του παραλιακού τμήματος του Δήμου. Το Κιάτο και οι τρεις οικισμοί του (Νεάπολη, Τραγανά και Άγιος Ιωάννης) είναι ο πυρήνας της μεγάλης εμπορικής κίνησης του Δήμου. Το σημερινό Κιάτο κατοικείται από 11.000 κατοίκους.

Κορινθία - Λουτρά της Ελένης

Κορινθία - Λουτρά της Ελένης

Τα Λουτρά της Ελένης είναι ένας μικρός οικισμός, που οφείλει το όνομά του στις πηγές γλυκού νερού που υπάρχουν δίπλα στη θάλασσα και όπου, κατά την παράδοση, ότι έκανε τα μπάνια της η όμορφη βασίλισσα της Σπάρτης, Ωραία Ελένη.

Κορινθία - Στυμφαλία

Κορινθία - Στυμφαλία

Η γοητεία της λίμνης οφείλεται από τη μια μεριά στο μύθο και τη φαντασία, κι από την άλλη αποτελεί έναν σπάνιο υδροβιότοπο που συνεχίζει να δίνει εικόνες ομορφιάς και ζωής, εμπλουτίζοντας το βιοτικό επίπεδο των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής της.

 
 

Ο Καιρός στην Ελλάδα

 
Επιλέξτε περιοχή:
 
 
 
partners

Απαγορεύεται αυστηρώς η ακριβής, μερική, τμηματική, παραφρασμένη ή διασκευασμένη αναπαραγωγή των περιεχομένων ή του σχεδιασμού
αυτής της ιστοσελίδας, με οποιοδήποτε μέσο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοαντιγραφικό ή άλλο, χωρίς τη συγκατάθεση του νόμιμου εκπροσώπου.

Copyright © 1994 - 2024 www.greekhotels.gr (KAVI CLUB S.A. - Ταξιδιωτικές Υπηρεσίες στην Ελλάδα)

Γρήγορη Αναζήτηση
Γράψτε και επιλέξτε το όνομα του Ξενοδοχείου και πιέστε GO.
Ξενοδοχεία & Διαμερίσματα στην Πελοπόννησο.