Χανιά

Τουριστικές πληροφορίες

Τουριστικές πληροφορίες για την περιοχή Χανιά στην Κρήτη

 

Αναζήτηση ξενοδοχείων!Ξενοδοχεία, διαμερίσματα, bungalows, βίλλες και motels στην Ελλάδα.

Προορισμός
Επισκέπτες
Check in
Check out

Χανιά - Κρήτη Ξενοδοχεία και Διαμερίσματα

Κατάλογος Διαμερισμάτων και Ξενοδοχείων όλων των κατηγοριών και αστέρων ανά περιοχή.
Επιλέξτε το κατάλυμα της αρεσκείας σας και επικοινωνήστε κατευθείαν για την κράτηση των δωματίων σας.

  Λίστες Καταλυμάτων σε τουριστικές περιοχές των Χανίων
  Ταξιδιωτικές πληροφορίες για τα Χανιά Κρήτης
chania prefecuture crete island hotels and apartments greece

ΕΙΚΟΝΙΚH ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Ταξιδιωτικές πληροφορίες
για τα
Χανιά Κρήτης
chania hotels and apartments crete island greece agia marina hotels and apartments crete island greece falasarna hotels and apartments crete island greece georgioupolis  hotels and apartments crete island greece

Χανιά - Παραλίες στα Χανιά Κρήτης

Πληροφορίες σχετικά με τις Παραλίες στα Χανιά Κρήτης

Χανιά - Παραλία Αγία Μαρίνα<

Χανιά - Παραλία Αγία Μαρίνα

Η Αγία Μαρίνα είναι ένα παραθαλάσσιο χωριό που βρίσκεται 9 χλμ. δυτικά της πόλης των Χανίων. Η ομώνυμη παραλία είναι στρωμένη από ψιλή άμμο και ενδείκνυται για θαλάσσια σπορ.

Η πρόσβαση στην παραλία γίνεται είτε με υπεραστικό λεωφορείο είτε με αυτοκίνητο.

Χανιά - Παραλία Μπάλος

Χανιά - Παραλία Μπάλος

Η Χερσόνησος της Γραμβούσας βρίσκεται στο βορειοδυτικό άκρο της Κρήτης. Η μαγευτική παραλία του Μπάλου βρίσκεται στη δυτική, εξωτερική πλευρά της Χερσονήσου αυτής. Η παραλία είναι πλατιά, με πολύ ψιλή λευκή και κόκκινη άμμο, ενώ σε κάποιο σημείο σχηματίζει και μια μικρή λιμνοθάλασσα. Η πρόσβαση στην παραλία γίνεται είτε με καραβάκια που ξεκινούν από το λιμάνι Κισάμου είτε από ξηράς αν και ο χωματόδρομος που υπάρχει από κάποιο σημείο και μετά δεν ενδείκνυται για αυτοκίνητο.

Χανιά - Παραλία Φαλάσαρνα

Χανιά - Παραλία Φαλάσαρνα

Η Φαλάσαρνα βρίσκεται στο δυτικό άκρο του Ν. Χανίων και απέχει 59 χλμ. από την πόλη των Χανίων. Η παραλία της Φαλάσαρνας θεωρείται μία από τις ομορφότερες της Κρήτης και έχει βραβευθεί πολλές φορές ως η καλύτερη παραλία της Ελλάδας και μία από τις καλύτερες παραλίες της Ευρώπης. Είναι αρκετά μεγάλη σε μήκος, περίπου 3 χλμ., με ψιλή λευκή άμμο και κρυστάλλινα νερά.

Χανιά - Παραλία Γεωργιούπολη

Χανιά - Παραλία Γεωργιούπολη

Η Γεωργιούπολη είναι ένα παραθαλάσσιο χωριό που έχει εξελιχθεί σε σύγχρονο τουριστικό θέρετρο και βρίσκεται στην πεδιάδα του Αρμυρού, λίγα χιλιόμετρα πριν από το Ρέθυμνο. Πρόκειται για μια αμμουδερή παραλία το μήκος της οποίας φτάνει τα 10 χλμ. Στην παραλία της εκβάλει ο Αλμυρός ποταμός, που πηγάζει από τη λίμνη Κουρνά.

Χανιά - Παραλία Ελαφόνησος

Χανιά - Παραλία Ελαφόνησος

Το νησάκι Ελαφονήσι βρίσκεται στο νοτιοδυτικό άκρο της Κρήτης και απέχει μόλις 100 μέτρα από τον όρμο της Χρυσοσκαλίτσας. Πρόκειται για μια μαγευτική παραλία με λευκή άμμο και πεντακάθαρα νερά. Χαρακτηριστικό της είναι τα ρηχά νερά της τα οποία εκτείνονται για αρκετά μέτρα μέσα στη θάλασσα. Η πρόσβαση στο νησάκι γίνεται είτε με καΐκι από την Παλαιόχωρα είτε περπατώντας από τον όρμο της Χρυσοσκαλίτσας αφού τα νερά είναι πολύ ρηχά.

Χανιά - Παραλία Παλαιοχώρα

Χανιά - Παραλία Παλαιοχώρα

Η Παλαιόχωρα είναι ένα όμορφο τουριστικό θέρετρο το οποίο βρίσκεται στη νοτιοδυτική πλευρά του νομού Χανίων και απέχει περίπου 70 χλμ. από την πόλη των Χανίων. Διαθέτει δύο παραλίες, μία πλατιά και αμμώδη στη δυτικά πλευρά και μία με χοντρό βότσαλο στην ανατολική πλευρά. Και οι δύο είναι πλήρως οργανωμένες και βραβευμένες με τη Γαλάζια Σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Διακρίνονται για τα γαλαζοπράσινα και πεντακάθαρα νερά τους και τους τουριστικούς μήνες σφύζουν από ζωή. Η πρόσβαση στις παραλίες της Παλαιόχωρας γίνεται είτε με υπεραστικό λεωφορείο είτε με ιδιωτικό μεταφορικό μέσο.

Χανιά - Παραλία Φραγκοκάστελο

Χανιά - Παραλία Φραγκοκάστελο

Το Φραγκοκάστελο είναι ένα χωριό στο νότιο μέρος του νομού Χανίων σε απόσταση 11 χλμ. από τη Χώρα των Σφακίων και είναι ιδιαίτερα γνωστό για το βενετσιάνικο φρούριο του. Δίπλα ακριβώς από το φρούριο βρίσκεται και η παραλία με τη χρυσαφένια αμμουδιά και ειδυλλιακό σκηνικό. Υπάρχουν βέβαια και οι γύρω παραλίες που χαρακτηρίζονται για την ψιλή τους άμμο και την καλή τους προφύλαξη από τον αέρα. Η πρόσβαση στο πανέμορφο Φραγκοκάστελο γίνεται είτε με υπεραστικό λεωφορείο είτε με ιδιωτικό μεταφορικό μέσο, ακολουθώντας το δρόμο για τα Σφακιά.

Χανιά - Παραλία Σούγιας

Χανιά - Παραλία Σούγιας

Η Σούγια είναι ένα όμορφο παραθαλάσσιο χωριό το οποίο απέχει γύρω στα 67 χλμ. από τα Χανιά. Διαθέτει μια πολύ όμορφη παραλία με μικρό βότσαλο μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο. Χαρακτηριστικό της είναι τα πεντακάθαρα και βαθιά νερά της. Υπάρχουν και μικρότερες παραλίες για γυμνισμό. Η διαδρομή προς τη Σούγια, μέσα από τα βουνά, είναι ένας ακόμα λόγος για να την επισκεφθεί κανείς.

 
 

Ο Καιρός στην Ελλάδα

 
Επιλέξτε περιοχή:
 
 
 
partners

Απαγορεύεται αυστηρώς η ακριβής, μερική, τμηματική, παραφρασμένη ή διασκευασμένη αναπαραγωγή των περιεχομένων ή του σχεδιασμού
αυτής της ιστοσελίδας, με οποιοδήποτε μέσο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοαντιγραφικό ή άλλο, χωρίς τη συγκατάθεση του νόμιμου εκπροσώπου.

Copyright © 1994 - 2021 www.greekhotels.gr (KAVI CLUB S.A. - Ταξιδιωτικές Υπηρεσίες στην Ελλάδα)

Γρήγορη Αναζήτηση
Γράψτε και επιλέξτε το όνομα του Ξενοδοχείου και πιέστε GO.
Ξενοδοχεία & Διαμερίσματα στο νησί Κρήτη