Ηράκλειο

Τουριστικές πληροφορίες

Τουριστικές πληροφορίες για την περιοχή Ηράκλειο στην Κρήτη

 

Αναζήτηση ξενοδοχείων!Ξενοδοχεία, διαμερίσματα, bungalows, βίλλες και motels στην Ελλάδα.

Προορισμός
Επισκέπτες
Check in
Check out

Ηράκλειο - Κρήτη Ξενοδοχεία και Διαμερίσματα

Κατάλογος Διαμερισμάτων και Ξενοδοχείων όλων των κατηγοριών και αστέρων ανά περιοχή.
Επιλέξτε το κατάλυμα της αρεσκείας σας και επικοινωνήστε κατευθείαν για την κράτηση των δωματίων σας.

  Λίστες Καταλυμάτων σε τουριστικές περιοχές του Ηρακλείου
  Ταξιδιωτικές πληροφορίες για το Ηράκλειο Κρήτης
heraklion prefecuture crete island hotels and apartments greece

ΕΙΚΟΝΙΚH ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Ταξιδιωτικές πληροφορίες
για το
Ηράκλειο Κρήτης
heraklion city hotels and apartments crete island greece hersonissos hotels and apartments crete island greece knossos hotels and apartments crete island greece matala hotels and apartments crete island greece

Ηράκλειο - Παραλίες στο Ηράκλειο, Κρήτη

Πληροφορίες σχετικά με τις Παραλίες στο Ηράκλειο

Ηράκλειο - Παραλία Μάταλα

Ηράκλειο - Παραλία Μάταλα

Τα Μάταλα βρίσκονται σε απόσταση 66 χλμ. νοτιοδυτικά της πόλης του Ηρακλείου, στα παράλια του Λιβυκού Πελάγους. Χωρίς αμφιβολία, αξίζει να επισκεφθεί κανείς τα φημισμένα Μάταλα όπου τη δεκαετία του ’60 και ’70 φιλοξένησαν τα μέλη του κινήματος των χίπις. Τα Μάταλα έχουν θαυμάσια αμμουδιά που σε συνδυασμό με τις εντυπωσιακές λαξευτές σπηλιές, αποτελεί πόλο έλξης πολυάριθμων τουριστών και ιδιαίτερα νεολαίας.

Ηράκλειο - Παραλία Αμμουδάρα

Ηράκλειο - Παραλία Αμμουδάρα

Η Αμμουδάρα είναι ένα από τα δημοφιλέστερα τουριστικά θέρετρα της περιοχής του Ηρακλείου και βρίσκεται δυτικά της πόλης σε απόσταση 5 χιλιομέτρων. Διαθέτει μία μεγάλη σε μήκος παραλία και τους καλοκαιρινούς μήνες συγκεντρώνει πλήθος τουριστών. Η Αμμουδάρα διαθέτει μεγάλο αριθμό ξενοδοχείων και ενοικιαζόμενων δωματίων και έντονη νυχτερινή ζωή.

Ηράκλειο - Παραλία Αγία Πελαγία

Ηράκλειο - Παραλία Αγία Πελαγία

Η Αγία Πελαγία είναι ένας παραθαλάσσιος οικισμός και ένα από τα δημοφιλέστερα τουριστικά θέρετρα της Κρήτης που βρίσκεται στα βόρεια του νομού Ηρακλείου, σε απόσταση 20 χλμ. από την πόλη του Ηρακλείου. Η παραλία της Αγίας Πελαγίας είναι μία στενή λωρίδα άμμου. Ο κόλπος της είναι καλά προφυλαγμένος από τα μελτέμια και τους βόρειους ανέμους και έτσι τα γαλάζια νερά της είναι σχεδόν πάντα γαλήνια. Στον οικισμό υπάρχει πληθώρα ξενοδοχειακών μονάδων, ενοικιαζόμενων δωματίων, εστιατορίων και τουριστικών καταστημάτων.

Ηράκλειο - Παραλία Λυγαριά

Ηράκλειο - Παραλία Λυγαριά

Το χωριό Λυγαριά βρίσκεται ακριβώς πριν από την Αγία Πελαγία. Η παραλία της δεν έχει τόσο πολύ κόσμο όσο αυτή της γειτονικής της αλλά προσφέρει κι αυτή προστασία από τους δυνατούς ανέμους. Πρόκειται για μια μικρή βοτσαλωτή παραλία με πεντακάθαρα νερά. Η περιοχή διαθέτει αρκετά καταλύματα.

Ηράκλειο - Παραλία Φόδελε

Ηράκλειο - Παραλία Φόδελε

Το Φόδελε είναι ένα όμορφο παραθαλάσσιο χωριό το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 28 χλμ. περίπου δυτικά του Ηρακλείου. Το χωριό είναι γεμάτο από πράσινο και τρεχούμενα νερά. Η παραλία του είναι αρκετά οργανωμένη και υπάρχει ξενοδοχειακή υποδομή και αρκετά ενοικιαζόμενα δωμάτια για την άνετη διαμονή των παραθεριστών.

Ηράκλειο - Παραλία Σταλίδα

Ηράκλειο - Παραλία Σταλίδα

Η Σταλίδα βρίσκεται στο ανατολικό όριο του νομού Ηρακλείου σε απόσταση 33 χλμ. από την πρωτεύουσα του νομού. Η Σταλίδα είναι ένα τουριστικό θέρετρο το οποίο προσφέρεται για οικογενειακές διακοπές. Η παραλία της είναι μια μεγάλη οργανωμένη αμμουδιά με πολλές ταβέρνες και καφέ κατά μήκος της.

Ηράκλειο - Παραλία Κοκκίνη Χάνι

Ηράκλειο - Παραλία Κοκκίνη Χάνι

Η παραλία Κοκκίνη Χάνι βρίσκεται γύρω στα 12 χλμ. ανατολικά από την πόλη του Ηρακλείου. Πρόκειται για μία κοσμική και πολύ καλά οργανωμένη παραλία η οποία είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στις νέες γενιές. Η πρόσβαση από το Ηράκλειο είναι εύκολη αφού εκτελούνται δρομολόγια λεωφορείων σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Ηράκλειο - Παραλία Τσούτσουρος

Ηράκλειο - Παραλία Τσούτσουρος

Το ψαροχώρι Τσούτσουρος βρίσκεται στα νότια παράλια του Ν. Ηρακλείου σε απόσταση 85 περίπου χλμ. από την πόλη του Ηρακλείου. Η παραλία του είναι αμμουδερή αλλά όχι καλά οργανωμένη. Ο οικισμός διαθέτει λίγα ενοικιαζόμενα δωμάτια και θεωρείται δημοφιλής καλοκαιρινός προορισμός για τους ντόπιους.

 
 

Ο Καιρός στην Ελλάδα

 
Επιλέξτε περιοχή:
 
 
 
partners

Απαγορεύεται αυστηρώς η ακριβής, μερική, τμηματική, παραφρασμένη ή διασκευασμένη αναπαραγωγή των περιεχομένων ή του σχεδιασμού
αυτής της ιστοσελίδας, με οποιοδήποτε μέσο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοαντιγραφικό ή άλλο, χωρίς τη συγκατάθεση του νόμιμου εκπροσώπου.

Copyright © 1994 - 2021 www.greekhotels.gr (KAVI CLUB S.A. - Ταξιδιωτικές Υπηρεσίες στην Ελλάδα)

Γρήγορη Αναζήτηση
Γράψτε και επιλέξτε το όνομα του Ξενοδοχείου και πιέστε GO.
Ξενοδοχεία & Διαμερίσματα στο νησί Κρήτη