Αρκαδία

Ταξιδιωτικές πληροφορίες

Τουριστικές πληροφορίες για την περιοχή Αρκαδία στην Πελοπόννησο

 

Αναζήτηση ξενοδοχείων!Ξενοδοχεία, διαμερίσματα, bungalows, βίλλες και motels στην Ελλάδα.

Προορισμός
Επισκέπτες
Check in
Check out

Αρκαδία - Πελοπόννησος Ξενοδοχεία και Διαμερίσματα

Κατάλογος Διαμερισμάτων και Ξενοδοχείων όλων των κατηγοριών και αστέρων ανά περιοχή.
Επιλέξτε το κατάλυμα της αρεσκείας σας και επικοινωνήστε κατευθείαν για την κράτηση των δωματίων σας.

  Λίστες Καταλυμάτων σε τουριστικές περιοχές στην Αρκαδία
  Ταξιδιωτικές πληροφορίες για την Αρκαδία, Πελοπόννησος
arcadia peloponissos hotels and apartments greece

ΕΙΚΟΝΙΚH ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Ταξιδιωτικές πληροφορίες
για την
Αρκαδία Πελοπόννησος
megalopolis hotels and apartments peloponissos greece leonidio hotels and apartments peloponissos greece levidi hotels and apartments peloponissos greece astros hotels and apartments peloponissos greece

Αρκαδία - Παραλίες στην Αρκαδία, Πελοπόννησος

Πληροφορίες σχετικά με τις Παραλίες στην Αρκαδία

Αρκαδία - Παραλία Τυρός

Αρκαδία - Παραλία Τυρός

Η Παραλία Τυρού αποτελεί αξιόλογο παραθεριστικό θέρετρο, από τις ωραιότερες της Πελοποννήσου, διαθέτοντας πολλά ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, ταβέρνες και κέντρα αναψυχής. Ο παραθαλάσσιος οικισμός της, η Παραλία Σαπουνακαίικων είναι χτισμένη σε κατάφυτη περιοχή, κατά μήκος του μικρού κόλπου, με φόντο ένα ορεινό και καταπράσινο τοπίο.

Αρκαδία - Παραλία Παράλιο Άστρος

Αρκαδία - Παραλία Παράλιο Άστρος

Κατηφορίζοντας από το Άστρος, σε μια διαδρομή γεμάτη από λιόδεντρα και λεμονοπορτοκαλιές, συναντάμε το Παράλιο Άστρος, μια παραλία με χοντρό βότσαλο, πεντακάθαρα νερά, που προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες. Ψαροταβέρνες δίπλα στο κύμα, μπαρ και καφενεία, ξενοδοχεία καταμήκος της ακτής μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού επισκέπτη.

Αρκαδία - Παραλία Άγιος Ανδρέας

Αρκαδία - Παραλία Άγιος Ανδρέας

Σε απόσταση 3 χιλ. από το ομόνυμο χωριό βρίσκεται η Παραλία του Αγίου Ανδρέα με το γραφικό λιμανάκι, θέα το Μηρτώο πέλαγος. Λειτουργούν ταβέρνες και το καλοκαίρι σφίζει από επισκέπτες. Στη θέση αυτή υπάρχουν ερείπια κυκλώπειου τείχους που ανήκε στην αρχαία κυνουριακή πόλη Ανθήνη, καθώς και το μετόχι της μονής Ορθοκωστάς, που αποτελείται από μικρή εκκλησία αφιερωμένη στον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και ένα ψηλό πύργο, πιθανά ενετικής κατασκευής.

Αρκαδία - Παραλία Πλάκα Λεωνιδίου

Αρκαδία - Παραλία Πλάκα Λεωνιδίου

Σε απόσταση 4 χλμ. από το Λεωνίδιο βρίσκεται η όμορφη Πλάκα, το γραφικό λιμάνι του Λεωνιδίου, ένας μικρός οικισμός με δαντελωτή αμμουδιά. Στην ίδια θέση ήταν και το αρχαίο λιμάνι του Λεωνιδίου. Εκτείνεται σε μήκος 4 χλμ μέχρι τον οικισμό Λάκκο και συγκεντρώνει πολλούς επισκέπτες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, μια και έχει αρκετές ταβέρνες με καλό ψάρι αλλά και έντονη νυχτερίνη διασκεδαση. Στο λιμάνι της, που συνδέεται με τον Πειραιά με ιπτάμενα δελφίνια, δένουν πολλά ιστιοφόρα, αλιευτικά και ψαρόβαρκες.

 
 

Ο Καιρός στην Ελλάδα

 
Επιλέξτε περιοχή:
 
 
 
partners

Απαγορεύεται αυστηρώς η ακριβής, μερική, τμηματική, παραφρασμένη ή διασκευασμένη αναπαραγωγή των περιεχομένων ή του σχεδιασμού
αυτής της ιστοσελίδας, με οποιοδήποτε μέσο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοαντιγραφικό ή άλλο, χωρίς τη συγκατάθεση του νόμιμου εκπροσώπου.

Copyright © 1994 - 2021 www.greekhotels.gr (KAVI CLUB S.A. - Ταξιδιωτικές Υπηρεσίες στην Ελλάδα)

Γρήγορη Αναζήτηση
Γράψτε και επιλέξτε το όνομα του Ξενοδοχείου και πιέστε GO.
Ξενοδοχεία & Διαμερίσματα στην Πελοπόννησο.