Αρκαδία

Ταξιδιωτικές πληροφορίες

Τουριστικές πληροφορίες για την περιοχή Αρκαδία στην Πελοπόννησο

 

Αναζήτηση ξενοδοχείων!Ξενοδοχεία, διαμερίσματα, bungalows, βίλλες και motels στην Ελλάδα.

Προορισμός
Επισκέπτες
Check in
Check out

Αρκαδία - Πελοπόννησος Ξενοδοχεία και Διαμερίσματα

Κατάλογος Διαμερισμάτων και Ξενοδοχείων όλων των κατηγοριών και αστέρων ανά περιοχή.
Επιλέξτε το κατάλυμα της αρεσκείας σας και επικοινωνήστε κατευθείαν για την κράτηση των δωματίων σας.

  Λίστες Καταλυμάτων σε τουριστικές περιοχές στην Αρκαδία
  Ταξιδιωτικές πληροφορίες για την Αρκαδία, Πελοπόννησος
arcadia peloponissos hotels and apartments greece

ΕΙΚΟΝΙΚH ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Ταξιδιωτικές πληροφορίες
για την
Αρκαδία Πελοπόννησος
megalopolis hotels and apartments peloponissos greece leonidio hotels and apartments peloponissos greece levidi hotels and apartments peloponissos greece astros hotels and apartments peloponissos greece

Αρκαδία - Πόλεις & Χωριά στην Αρκαδία, Πελοπόννησος

Πληροφορίες σχετικά με τις Πόλεις & Χωριά στην Αρκαδία

Αρκαδία - Παρθένι

Αρκαδία - Παρθένι

Το Παρθένι είναι ένα ορεινό γραφικό χωριό, χτισμένο στις πλαγιές του όρους Παρθένιο, σε υψόμετρο 850μ., κοντά στα όρια με την Αργολίδα. Χαρακτηριστικά του τα παραδοσιακά, πληθόκτιστα σπίτια, ο γραφικός σιδηροδρομικός σταθμός με το καφενείο του, η εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, με τις εντυπωσιακές τοιχογραφίες, το εξωκκλήσι των Αγίων Θεοδώρων, χτισμένο μέσα στον κάμπο. Στην πλατεία, μέσα σε ένα θόλο από πλατάνια, συναντάμε το παλιό σχολείο, που λειτουργεί ως Πνευματικό κέντρο.

Αρκαδία - Νεοχώρι

Αρκαδία - Νεοχώρι

Το Νεοχώριο (ή Νιχώρι) είναι ένα πεδινό χωριό του δήμου Κορυθίου, 12 χλμ. ανατολικά της Τρίπολης, σε υψόμετρο 670μ., στους πρόποδες του όρους Κτενιάς. Κύρια ενασχόληση των κατοίκων η καλλιέργεια, κυρίως πατάτας και δημητριακών, λιγότερο η κτηνοτροφία. Κοντά στο χωριό βρίσκεται η εκκλησία της Ανάληψης, όπου γίνεται πανηγύρι, και σε απόσταση 5 χλμ. η Μονή Βαρσών, αφιερωμένη στον Αγιο Νικόλαο. Χτίστηκε τον 16ο αιώνα και αξίζει κανείς να επισκεφτεί την πλούσια βιβλιοθήκη της.

Αρκαδία - Πλάτανος

Αρκαδία - Πλάτανος

Το χωριό Πλάτανος είναι χτισμένο στις πλαγιές του Πάρνωνα, μέσα σε ένα παρθένο δάσος από καστανιές, πεύκα και έλατα. Παραδοσιακός οικισμός με πλακόστρωτα δρομάκια, πλούσια βλάστηση από αχλαδιές, κερασιές, καρυδιές και άφθονο νερό. Χαρακτηριστικό του ο παλιός νερόμυλος, η εκκλησία του χωριού, η Αγία Άννα και o πύργος του Μοίρα. Νοτιανατολικά του χωριού υπάρχει το φαράγγι Σπηλάκια, με πυκνή βλάστηση και άφθονο νερό, που καταλήγει στον ποταμό Βρασιάτη, ιδανικό για οδοιπορία. Δίπλα στο φαράγγι συναντάμε η σπηλιά του Σωτήρος.

Αρκαδία - Παράλιο Άστρος

Αρκαδία - Παράλιο Άστρος

Το Παράλιο Άστρος βρίσκεται σε απόσταση 30 χλμ από το Άργος και το Ναύπλιο και 49 χλμ από την Τρίπολη. Είναι καλά οργανωμένο με σύγχρονα καταστήματα, εστιατόρια, bar, ενοικιαζόμενα παραδοσιακά σπίτια, βίλες, ξενοδοχεία και πανσιόν. Απολαυστική με ψιλή άμμο η παραλία Καλλιστώ, μήκους 8 χλμ ενώ το λιμάνι φιλοξενεί πληθώρα από κότερα κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

 
 

Ο Καιρός στην Ελλάδα

 
Επιλέξτε περιοχή:
 
 
 
partners

Απαγορεύεται αυστηρώς η ακριβής, μερική, τμηματική, παραφρασμένη ή διασκευασμένη αναπαραγωγή των περιεχομένων ή του σχεδιασμού
αυτής της ιστοσελίδας, με οποιοδήποτε μέσο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοαντιγραφικό ή άλλο, χωρίς τη συγκατάθεση του νόμιμου εκπροσώπου.

Copyright © 1994 - 2021 www.greekhotels.gr (KAVI CLUB S.A. - Ταξιδιωτικές Υπηρεσίες στην Ελλάδα)

Γρήγορη Αναζήτηση
Γράψτε και επιλέξτε το όνομα του Ξενοδοχείου και πιέστε GO.
Ξενοδοχεία & Διαμερίσματα στην Πελοπόννησο.